Katru dienu

10:00 - 21:00

+371 67104436

Telefona nr

+371 67104436

watchwear.lv

Tīmekļvietne

watchwear.lv

Atrašanās vieta

Iedvesmojoši piedāvājumi

Akcijas

Par

Watch Wear ir koncepta veikals priekš spilgtām personībām, kas reprezentē unikālus brendus kā TRIWA, Happy Socks, RAINS, Secrid, ARKK Copenhagen, Colorful Standard, pinqonq, QUAY Australia, Kapten & Son, Deus Ex Machina, Alpha Industries etc.

Watch Wear piedāvā plašu klāstu ar augstas kvalitātes aksesuāriem, somām, apģērbiem, apaviem un pat mājas dizaina elementiem. Populārākās lietas ir ūdensnecaurlaidīgās somas, lietusmēteļi un aksesuāri, piemēram, maki un atslēgu organizatori. Meklē WATCH WEAR Galerija Centra otrajā stāvā.

Missoma X Le Specs ekskluzīvā kolekcija veikalā Watch Wear

Ierobežota apjoma kolekcijas saulesbrilles Missoma X Le Specs ir radītas sadarbībā ar Lielbritānijas luksusa juvelierizstrādājumu zīmolu Missoma. Missoma x Le Specs svin pašizpausmi visā krāšņumā ar 70. un 90. gadu iedvesmotiem dizainiem, kas ir piemēroti katrai sejai. Kolekcijā ir iekļautas ikoniskas formas brilles kā, piemēram, “kaķa acs” un “ceļinieks”, un tās visas ir mūsdienīgi jaunradītas ar Missomas ekskluzīviem dārgakmeņu un zelta elementiem.

1/11 attēls

Dāvanu karte

Perfekta dāvana, lai saņēmējs tiktu pie sev kārotām lietām. Dāvanu karti var izmantot veikalā vai arī e-veikalā. Derīguma termiņš 1 gads. Vērtība no 5€ līdz 500€.

Dāvanu kartes ilustrācija